herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Nieuws bericht

door Rob van Amsterdam op 11-11-2017      


Iets verlaat, maar toch nog even een korte voorbeschouwing. Al vroeg in het seizoen een wedstrijd van aanhaken of afhaken. Een bekende tegenstander: Alphhia. De mannen in het oranje hebben nog geen punt laten liggen en omdat wij in Alphen al een keer 2 punten hebben achtergelasten voor hen de mogelijkheid om een concurrernt op 5 punten te zetten. Vorig jaar thuis ondanks een veldoverwicht 4-1 verloren. Met name door een dodelijke voorhoede die makkelijk raad weet met geboden kansen.

Thuis een legendarische overwinning. Goed voetbal en 2-0 voorkomen. Niets aan de hand. Binnenn een paar minuten vlak voor tijd echter toch de 2-2 om de oren. Alphia blij, echter men rekende buiten Heinz die een corner prachtig binnen schoot en dus de drie punten voor ons. Een scenario waar we vandaag voor tekenen!

Het was ook deze week wel weer puzzelen om genoeg man aan de aftrap te krijgen, maar het lijkt weer gelukt. Al is niet iedereen okselfris dus een goed strijdplan is een must! Benieuwd waar die Duitser mee gaat komen!

Mannen! Zet hem op en neem die punten mee!!!
Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!